Πρωτοποριακή Εφαρμογή από φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου (VIDEO)

Πρωτοποριακή Εφαρμογή από φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου (VIDEO)

10 Νοεμβρίου 2017 0 σχόλια

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου είναι από τα ελάχιστα τμήματα στην Ελλάδα που διαθέτει πλέον εφαρμογή κινητού για τους φοιτητές του και μάλιστα με πολλά πλεονεκτήματα σε σχεδιασμό αλλά και σε λειτουργίες συγκρινόμενη με τις υπάρχουσες εφαρμογές στα υπόλοιπα ΑΕΙ της Ελλάδας.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως η εξαιρετική σε σχεδιασμό και λειτουργικότητα εφαρμογή κινητών αναπτύχθηκε αποκλειστικά από φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου στα πλαίσια της πτυχιακής τους εργασίας, γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο σπουδών του τμήματος σε νέες τεχνολογίες Πληροφορικής. Η εφαρμογή έχει σκοπό την προώθηση του τμήματος σε υποψήφιους φοιτητές και την εξυπηρέτηση των μελών του τμήματος.

Αναπτύχθηκε στα πλαίσια πτυχιακής εργασίας των φοιτητών του τμήματος Πελοπίδα Κεφαλιανού και Μαρίας Λαγουδάκη με σκοπό την προώθηση του τμήματος σε υποψήφιους φοιτητές και την εξυπηρέτηση των μελών του τμήματος. Επιβλέπων Καθηγητής της εργασίας ήταν ο Κώστας Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος.

Δημιουργήθηκε με τη σύγχρονη πλατφόρμα προγραμματισμού κινητών android studio που είναι και η επίσημη πλατφόρμα για προγραμματισμό σε κινητά με λειτουργικό σύστημα android και είναι διαθέσιμη στο play store:

https://goo.gl/v3E9As

ή μπορείτε να την αναζητήσετε γράφοντας Δ.Ε. Αγ. Νικολάου.

http://

Like Us On Facebook

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας