Τουρισμός από τη Σαουδική Αραβία στην Κρήτη

Τουρισμός από τη Σαουδική Αραβία στην Κρήτη

11 Οκτωβρίου 2017 0 σχόλια

Άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Σαουδικής Αραβίας επιχειρούν τουριστικοί επιχειρηματίες της Κρήτης όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.

Συγκεκριμένα, στόχος τους είναι να δημιουργηθούν απευθείας πτήσεις τσάρτερ προς το Ηράκλειο, αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που θα περιλαμβάνει και τη διαμονή σε ξενοδοχείο.

Για τις προσπάθειες αυτές αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος των ξενοδόχων του Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και έχει επαφές με τουριστικούς φορείς:

Οι Σαουδάραβες ενδιαφέρονται για κοντινές πτήσεις στην Ευρώπη και είναι μια αγορά που τη θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά στο Ριάντ, συναντηθήκαμε με τον πρέσβη κ. Πολυχρονίου, ο οποίος μας πρόσφερε την πολύτιμη βοήθειά του σε επίπεδο επαφών,συναντηθήκαμε επίσης με τουριστικούς πράκτορες, εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, αλλά και αεροπορικών εταιρειών που ενδιαφέρονται για μια τέτοια συνεργασία”.

Ο τουριστικός επιχειρηματίας ανέφερε ότι θα ενημερώσει ξενοδόχους της Κρήτης για τις προοπτικές που υπάρχουν και θα συζητήσουν το θέμα της συνεργασίας μαζί τους, ώστε να έχει επιτυχία το άνοιγμα στη συγκεκριμένη αγορά.

Πηγή: Εφημερίδα «Πατρίς»

Like Us On Facebook

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας