952 συμβάσεις σε νοσοκομεία, ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ και δήμους

952 συμβάσεις σε νοσοκομεία, ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ και δήμους

28 Μάϊου 2017 0 σχόλια

Aιτήσεις για 952 θέσεις εποχικού προσωπικού δέχονται 27 δήμοι, έξι νοσοκομεία και οκτώ υπηρεσίες της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ. Αναφορικά με τους δήμους, οι θέσεις που θα καλυφθούν ανέρχονται σε 614, εκ των οποίων οι 256 εντάσσονται στην πρόσφατη εγκριτική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για οκτάμηνη εργασία στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Υδρευσης και Αποχέτευσης των Δήμων Κω, Θήρας, Πάρου, Γρεβενών, Κοζάνης, Πρέβεζας, Χαλκίδας, Λάρισας, Τεμπών, Αλμυρού, Μαλεβιζίου και Φαιστού.

Στο μεταξύ, αιτήσεις υποβάλλονται για 49 θέσεις στον Δήμο Χανίων, 59 στον Δήμο Θάσου, 66 στον Δήμο Χαλανδρίου, 58 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, 26 στον Δήμο Βόλου, 20 στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και 25 θέσεις στον Δήμο Νέας Ιωνίας.

Από μία έως εννέα θέσεις προκηρύχθηκαν στους Δήμους Θερμαϊκού, Παιονίας, Λοκρών, Δίου-Ολύμπου, Αργους Ορεστικού, Βοΐου, Σερβίων-Βελβεντού, Κάτω Νευροκοπίου, Κω, Θεσσαλονίκης, Δυτικής Μάνης, Παύλου Μελά, Μύκης, Ηράκλειας, Θηβών, Καλαμαριάς, και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στο μεταξύ, 273 προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν έξι νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Εκατόν ενενήντα τρεις θέσεις Καθαριστών αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία», ενώ στο ΓΝΑ «Λαϊκό» θα προσληφθούν 26 Φύλακες. Το ΓΝ Ιωαννίνων Χατζηκώστα θα καλύψει έντεκα θέσεις Τραπεζοκόμων και Βοηθών Μαγείρων, το ΓΝΑ Αγία Σοφία 31 θέσεις Τραπεζοκόμων, το ΓΝ Τρικάλων τρεις Καθαριστές και το ΓΝ Λακωνίας εννέα Φύλακες για τη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης.
Οσο για τη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ θα προσλάβουν 65 εποχικούς με οκτάμηνη σύμβαση, και συγκεκριμένα Φύλακες, Οδηγούς Χωματουργικών Οχημάτων, Ηλεκτροτεχνίτες και Εναερίτες.

Το προσωπικό θα ενισχύσει το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, τον ΑΗΣ Κερατέας-Λαυρίου και το Συγκρότημα Νέστου της ΔΕΗ, ενώ οι υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ που θα ενισχυθούν από το νέο προσωπικό είναι οι περιοχές Χαλκίδας, Κοζάνης, Ναυπλίου, και οι Περιφέρειες Κεντρικής Ελλάδας και Πελοποννήσου – Ηπείρου.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Like Us On Facebook

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας