Ακόμα μια παιδική χαρά εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Ακόμα μια παιδική χαρά εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

5 Ιουνίου 2019

Ακόμα μια παιδική χαρά, την τέταρτη τις τελευταίες δυο εβδομάδες, εγκαινίασε το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο νέος χώρος παιχνιδιού, τον οποίο σχεδίασε και υλοποίησε η Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου, βρίσκεται στον οδό Σταδίου, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν εγκαινιαστεί οι παιδικές χαρές που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Ηροδότου και Διδούς, στη Νέα Αλικαρνασσό, την συμβολή των οδών Ανεμώνης και Αγίου Στεφάνου, στις Μεσαμπελιές και στην συμβολή των οδών Ιτάνου και Καλαμά  (κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας). Επίσης, είναι έτοιμες προς πιστοποίηση άλλες δέκα παιδικές χαρές και το σχετικό αίτημα θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε καινούργιες παιδικές χαρές και να ανακατασκευάζουμε τις ήδη υφιστάμενες. Κι όπως έχουμε πει, δεν θα σταματήσουμε έως ότου όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου Ηρακλείου να είναι πιστοποιημένες, ασφαλείς, σύγχρονες και προσβάσιμες για όλους».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<