Αυγενάκης: «Να σεβαστούμε, χωρίς περιστροφές, τις επιλογές των πολιτών»

Αυγενάκης: «Να σεβαστούμε, χωρίς περιστροφές, τις επιλογές των πολιτών»

3 Ιουνίου 2019

Μετά την ολοκλήρωση του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και το θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας, ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλησε να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους και να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει και των εθνικών εκλογών. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αυγενάκη:

«Οι πολίτες αποφάσισαν για τους αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους τους σε μια ακόμη γιορτή της Δημοκρατίας.

Πάνω από προσωπικές απόψεις είναι οι επιλογές της πλειοψηφίας των πολιτών τις οποίες σεβόμαστε και στηρίζουμε χωρίς περιστροφές για το καλό του τόπου μας. 

Δεύτερες σκέψεις, πικρίες ή προσωπικές απόψεις δεν χωρούν από κανένα. Και γι’ αυτούς που κέρδισαν και γι’ αυτούς που έχασαν, ο δρόμος της συνεργασίας είναι μονόδρομος. Πολύ περισσότερο, όταν σαν σε μερικές εβδομάδες θα αλλάξει συνολικά η πολιτική κατάσταση στην πατρίδα μας κι από άλλη θέση ευθύνης η ΝΔ και όλοι μας θα κληθούμε να υπηρετήσουμε τη χώρα, το νησί μας, το Ηράκλειο.

Με υπευθυνότητα, σύνεση και ενότητα κάνουμε μια νέα αρχή. 

Πολλά συγχαρητήρια και ευχές από καρδιάς στον Βασίλη Λαμπρινό και τους συνεργάτες  του για την θριαμβευτική επανεκλογή στο Δήμο Ηρακλείου, αλλά και στον Γιάννη Σέγκο στο Δήμο Χερσονήσου, τον Μενέλαο Μποκέα στο Δήμο Μαλεβιζίου, τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στο Δήμο Φαιστού, τον Μιχάλη Κοκολάκη στο Δήμο Γόρτυνας, τον Μανώλη Φραγκάκη στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, τον Μηνά Σταυρακάκη στο Δήμο Βιάννου για την εκλογή τους στους Δήμους της Περιφέρειας  με παλιούς, έμπειρους αλλά και νέους δημοτικούς συμβούλους στο πλευρό τους  καθώς και τη θριαμβευτική επανεκλογή του Μανώλη Κοκοσάλη στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων με δημοτική ομάδα έτοιμη να παράξει έργο.

Πολλά συγχαρητήρια, επίσης, στον Σταύρο Αρναουτάκη και τους συνεργάτες του που για ακόμα μια θητεία θα είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι πολίτες περιμένουν πολλά από εμάς και δεν πρέπει να τους διαψεύσουμε. Σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάμε δουλειά, όλοι μαζί, για να γίνει «η ελπίδα πραγματικότητα»».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<