Αυτοψία στον Εσταυρωμένο από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

Αυτοψία στον Εσταυρωμένο από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

18 Δεκεμβρίου 2019

Τον Εσταυρωμένο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος, όπως είχε δεσμευτεί στους κατοίκους κατά την συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, περπάτησε μαζί τους στους δρόμους της συνοικίας και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα περισσότερα εκ των οποίων απορρέουν από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη περιοχή παραμένει εκτός σχεδίου πόλης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος ζήτησε από τους κατοίκους να υποδείξουν στις υπηρεσίες του Δήμου κάποιες σημειακές παρεμβάσεις που μπορούν να προχωρήσουν άμεσα, κυρίως όσον αφορά στον ηλεκτροφωτισμό και στην τοποθέτηση κάδων. Για το αποχετευτικό δίκτυο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει γρήγορη λύση, ωστόσο θα ανατεθεί στην ΔΕΥΑΗ να το μελετήσει.

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Δήμαρχος τόνισε: «Ο Εσταυρωμένος είναι μια περιοχή που πράγματι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Ταυτόχρονα αποτελεί ενδεικτικό παράδειγμα της γραφειοκρατίας που δεν επιτρέπει στα σχέδια πόλης να προχωρήσουν όσο γρήγορα θα έπρεπε.

Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλύσουμε το ταχύτερο δυνατόν ορισμένα βασικά ζητήματα που θα βελτιώσουν ουσιαστικά την καθημερινότητα των κατοίκων».

Μαζί με τον Δήμαρχο, την περιοχή επισκέφθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βαρδαβάς, Γιώργος Καραντινός, Γιώργος Σισαμάκης καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<