Δήμος Χερσονήσου: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Δρόσου

Δήμος Χερσονήσου: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Δρόσου

13 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Ζαχαρένιας (Ρένια) Δρόσου Καμηλάκη, για τη θέση της δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Χερσονήσου με τον συνδυασμό «Όλοι μαζί νέα πορεία», εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.

Η κ. Δρόσου δήλωσε:

«Αγαπημένες Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,

Έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χερσονήσου για τις επερχόμενες εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό «Όλοι μαζί νέα πορεία» του δημάρχου Γιάννη Μαστοράκη.

Η υποψηφιότητά μου αποτελεί πράξη ευθύνης για ουσιαστική συμμετοχή μου στον Δήμο Χερσονήσου που ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις και εγγύηση για αυτή τη συμμετοχή αποτελεί η πλούσια εικοσαετή εμπειρία, γνώση και εργασία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μα πάνω απ’ όλα, εγγύηση είναι το βασικό μου κίνητρο, το ανιδιοτελές αίσθημα προσφοράς και η αγάπη για τον τόπο μου.
Ανταποκρίθηκα στο τιμητικό, για μένα, κάλεσμα του Δημάρχου Γιάννη Μαστοράκη, αφού διαπίστωσα ότι δεν διστάζει να ξεπεράσει φαινόμενα αδράνειας και να αναζητήσει για να αξιοποιήσει πολίτες του δήμου μας που έχουν όραμα και γνώση, επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση αλλά και εξειδίκευση σε νευραλγικούς τομείς της διαχείρισης των κοινών. Λειτουργεί δε με πνεύμα συλλογικότητας, συνεργασίας και ενότητας, μακριά από διχαστικές λογικές, αλαζονεία και αυταρχισμό.

Απευθύνω κάλεσμα στους δημότες της Χερσονήσου, να ενισχύσουν τη ανανεωμένη αυτή παραγωγική προσπάθεια για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των Δημοτών μας, για ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα αντάξιο της δυναμικής του τόπου, για την αλληλεγγύη στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, για ένα ευρωπαϊκό προσανατολισμό με αναγνώριση και διεθνή προβολή, για την δημιουργία κινήτρων για καινοτόμες δράσεις, για την προάσπιση του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας και του Αγροτικού Τομέα, για αξιοπρεπείς δομές στη παιδεία, στο πολιτισμό, στο αθλητισμό, για την συνεργασία με τα Επιστημονικά Ιδρύματα, το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης που σύντομα γίνεται Πανεπιστήμιο, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, πάντα με γνώμονα την ευημερία των πολιτών».

Ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης δήλωσε: «Η πολύπλευρη δράση της κ. Δρόσου ως ενεργός πολίτης, η κοινωνική προσφορά και η εργατικότητά της αποτελούν εχέγγυα για την άσκηση των απαιτητικών καθηκόντων της δημοτικής αρχής. Είναι ένα καταξιωμένο άτομο στην τοπική κοινωνία, με αστείρευτη όρεξη για δουλειά, με γνώσεις και βέβαια, με όραμα, κάτι το οποίο έχει αποδείξει έμπρακτα με κύρια χαρακτηριστικά της την υπευθυνότητα ,τη σοβαρότητα, αλλά και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης για την εκπλήρωση φιλόδοξων στόχων.»

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<