Δυνατή υποψηφιότητα ξανά για τον Γιάννη Κουράκη ο Μαρίνος Μερονιανάκης

Δυνατή υποψηφιότητα ξανά για τον Γιάννη Κουράκη ο Μαρίνος Μερονιανάκης

24 Απριλίου 2019

Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5», Γιάννη Κουράκης, κατεβαίνει ξανά ο Μαρίνος Μερονιανάκης.

Ο γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας, πολιτικός μηχανικός ΤΕ, με έντονη φιλανθρωπική και φιλοζωική δράση με δεκάδες δωρεές, κατεβαίνει ξανά στον «στίβο» τον αυτοδιοικητικών εκλογών, όντας ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Γιάννη Κουράκη.

Ο Μαρίνος Μερονιανάκης έχει υπηρετήσει και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με μεγάλη επιτυχία. Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Αλμυρού, ενώ έχει περάσει και από τον προεδρικό θώκο του Ηροδότου στο μπάσκετ. Μάλιστα, η οικογένειά του έχει έντονη αθλητική δράση στα τοπικά, αφού, θυμίζουμε, ότι εκτός τον Μαρίνο και ο αδερφός του, Μπάμπης Μερονιανάκης, έχει υπάρξει αντιπρόεδρος στον ΠΑΟΚρουσώνα.

Ο Μερονιανάκης δεν σταματά να ενδιαφέρεται και να συμμετέχει στα κοινά, έχοντας την εμπειρία και τη γνώση των προσκλήσεων και των προβλημάτων και θέλοντας να προσφέρει στην πόλη του Ηρακλείου κατεβαίνει ξανά υποψήφιος.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<