Επισκέφθηκε τα Μάλια ο Αρναουτάκης

Επισκέφθηκε τα Μάλια ο Αρναουτάκης

15 Μαΐου 2019

O υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, συνέχισε την περιοδεία του, λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σειρά, είχαν αυτή τη φορά, τα Μάλια, όπου και συναντήθηκε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής. 

Αναλυτικά:

«Ο υποψήφιος περιφερειάρχης που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της τουριστικής περιοχής αλλά και με καταστηματάρχες των Μαλίων και να ακούσει από κοντά τις ανησυχίες τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συζήτηση που είχε με επιχειρηματίες της περιοχής ο κ Αρναουτάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νησιού μας  που μόνο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει 25 βραβεία γεγονός που δείχνει τη σοβαρή και με πρόγραμμα προσπάθεια που κάνει η περιφέρεια Κρήτης στον συγκεκριμένο τομέα.

Στόχος της περιφέρειας, όπως είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» είναι η προσέλκυση όχι μόνο περισσότερων επισκεπτών  αλλά και ποιοτικότερου τουρισμού καθώς πρόκειται για έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας της Κρήτης.

Ο κ Αρναουτάκης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται μέσα από την Αγροαναπτυξιακή για τη στήριξη του αγροτικού τομέα αλλά και τη σύνδεση τουρισμού με την αγροτική παραγωγή της Κρήτης προς όφελος και των δύο πλευρών».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<