Επίσκεψη στο κέντρο και συζήτηση με καταστηματάρχες για τον Λυγερό

Επίσκεψη στο κέντρο και συζήτηση με καταστηματάρχες για τον Λυγερό

25 Απριλίου 2019

Βόλτα για ανταλλαγή ευχών με καταστηματάρχες και πολίτες πραγματοποίησε σήμερα στο κέντρο του Ηρακλείου ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες», Ηλία Λυγερός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Η ομάδα των Ενεργών Πολιτών κινήθηκε από την οδό Ζωγράφου και τη μικρή Έβανς προς την αγορά της 1866 και την πλατεία των Λιονταριών.

Με κυρίαρχο σύνθημα για ένα Νέο Δήμο με Αξίες και Όραμα ο κ Λυγερός και οι υποψήφιοι του είχαν την ευκαιρία σε αυτή τη βόλτα να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην καρδιά του Ηρακλείου, να ακούσουν τα παράπονα τους αλλά και τις ευχές τους για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

«Η επιτυχία δεν έρχεται μόνη της. Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι» τους αντέτεινε ο κ Λυγερός ζητώντας τόσο από τους καταστηματάρχες όσο και από τους πολίτες, με τους οποίους ήλθε σε επαφή να είναι συμμέτοχοι στην αλλαγή στο Δήμο Ηρακλείου και κατά συνέπεια στην ίδια την πόλη όπου όλοι ζούμε και αγαπάμε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<