Η Μαρία Πρατικάκη – Κουντάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Η Μαρία Πρατικάκη – Κουντάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

22 Απριλίου 2019

Μια ακόμα δραστήρια και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Μαρία Πρατικάκη – Κουντάκη, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Μαρία Πρατικάκη – Κουντάκη είναι μητέρα τριών παιδιών αλλά και γιαγιά, έντονα ευαισθητοποιημένη με τα κοινωνικά θέματα και τον αθλητισμό, Γενική Γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης – Ρόδου, ενώ έχει στο ενεργητικό της πλούσια δράση προσφοράς σε ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα αξιόλογη υποψηφιότητα, αυτή της Μαρίας Πρατικάκη – Κουντάκη, έρχεται να ενισχύσει τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Μια γυναίκα αγαπητή στην κοινωνία μας, με γνώσεις, ικανότητες και όρεξη για ακόμα εντονότερη προσφορά μέσα από την κοινή προσπάθεια. Μαζί και με την Μαρία, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα εδραίωσης των αναπτυξιακών προοπτικών του Μαλεβιζίου. Αυτή την προσπάθεια ανάδειξης κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος αυτού του ευλογημένου τόπου. Με σεβασμό στον πολίτη, με πρόγραμμα, στόχους και μέθοδο, αξιοπιστία και διαφάνεια, προχωράμε μπροστά! Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Μαρία Πρατικάκη – Κουντάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<