Η Περιφέρεια Αττικής έδωσε εξηγήσεις για το χάος στη Συγγρού

Η Περιφέρεια Αττικής έδωσε εξηγήσεις για το χάος στη Συγγρού

6 Ιουνίου 2019

Το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί-λόγω έργων-εδώ και 2 εβδομάδες στη Λεωφόρο Συγγρού, έχει προκαλέσει εκνευρισμό. Η περιφέρεια Αττικής τοποθετήθηκε επί του θέματος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. 

Η Περιφέρεια σημειώνει ότι τα έργα εκτελούνται επί 18ώρου βάσεως. Οι φθορές και οι καθιζήσεις του οδοστρώματος, παρά τις συντηρήσεις, καθιστούσαν το πρόβλημα επιτακτικό, επιβάλλοντας σε βάθος ανακατασκευή της οδού.

Η Περιφέρεια σε συντονισμό με την Τροχαία και με άλλους εμπλεκόμενους φορείς καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι εργασίες, λόγος για τον οποίο τα συνεργεία της εργάζονται σε διπλές βάρδιες, καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι σοβαρές καθιζήσεις που σημειώθηκαν στο κομμάτι από το ύψος Καλλιρρόης έως το ύψος Φραντζή, επέβαλαν την άμεση εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης με παράλληλες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, οι οποίες συναποφασίστηκαν από την Περιφέρειας Αττικής και την Τροχαία.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<