Η Σοφία Μαλανδράκη υποψήφια με τον Αρναουτάκη

Η Σοφία Μαλανδράκη υποψήφια με τον Αρναουτάκη

25 Απριλίου 2019

Την υποψηφιότητα της Σοφίας Μαλανδράκης – Κρασουδάκη οδοντιάτρου για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η κ. Μαλανδράκη, υποψήφια στο συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ, η ζωή μας» είναι ιδιώτης χειρουργός οδοντίατρος στις Βουκολιές, παντρεμένη με τον νευροχειρουργό Αντώνη Κρασουδάκη και έχουν δυο παιδιά. Συμμετείχε στην ίδρυση του Πολιτιστικού-Αθλητικού σωματείου «Κύτταρο Χαλέπας» και έχει διατελέσει πρόεδρος της ένωσης γονέων Δήμου Χανίων.

Η Σοφία Μαλανδράκη – Κρασουδακη σε δήλωση της ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της, τονίζοντας ότι συντάσσει τις δυνάμεις της για να ενισχύσει την άξια ομάδα του κ. Αρναουτάκη και το έργο της Περιφέρειας σε δημιουργία και ανάπτυξη για τα Χανιά και γενικότερα στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα η Σοφία Μαλανδράκη – Κρασουδάκη στην δήλωση της αναφέρει:

«Η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος τόπος και εμείς οι άνθρωποί της οφείλουμε να την προστατεύουμε και να την παραδώσουμε στα παιδιά μας όχι μόνο όπως τη βρήκαμε, αλλά ακόμη καλύτερη.

Η Περιφέρεια με τις επιτελικές δυνατότητες που έχει, αλλά και τη δυνατότητα αξιοποίησης πολλών χρηματοδοτικών εργαλείων, αποτελεί ελκυστικό πεδίο για αξιόλογες συνεργασίες. Τα τελευταία χρόνια με καινοτόμες δράσεις, σχεδιασμό και έργα πνοής, έχει αποκτήσει δυνατό βηματισμό, με την άξια ομάδα του ικανού Σταύρου Αρναουτάκη.


Πεποίθησή μου είναι πως οι κοινότητες των ανθρώπων όταν δουλεύουν έντιμα και ενεργά, μπορούν να αλλάξουν αν όχι τον κόσμο όλο, σίγουρα όμως τον τόπο μας και τη ζωή μας.

Η συμμετοχή μου έως σήμερα σε συλλογικές δράσεις ξεκινά με τη βεβαιότητα ότι πρέπει να είμαστε ενεργοί σε αυτά που μας αφορούν και καθορίζουν τη ζωή μας.

Η εμπειρία μου αυτή ανέδειξε την ανάγκη της σύνδεσης των πρωτοβουλιών και των ενεργειών των ομάδων με τους φορείς που σχεδιάζουν και υλοποιούν.

Αποδέχομαι την τιμητική πρόσκληση να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, γιατί πιστεύω πως στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Νομό μας, υπάρχει δυνατότητα και πρέπει να γίνουν περισσότερα.

Μας αξίζουν καλύτερα , μπορούμε για περισσότερα και αυτός που μπορεί να το κάνει είναι ο Σταύρος Αρναουτάκης».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<