Και επίσημα για τον Δήμο Ηρακλείου ο Ινιωτάκης

Και επίσημα για τον Δήμο Ηρακλείου ο Ινιωτάκης

12 Φεβρουαρίου 2019

Yποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επισήμως ο Πέτρος Ινιωτάκης, Το όνομα του συνδυασμού είναι «συνΠραξη Δημοτών Ηρακλείου».

Η σχετική ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο κέντρο του Ηρακλείου, με τον Ινιωτάκη να ανακοινώνει επισήμως την υποψηφιότητά τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναφορικά με τους στόχους και τις προτεραιότητες, ο κ.Ινιωτάκης τόνισε: «Προτεραιότητα μας το νερό, και ύδρευσης και άρδευσης. Είναι το κυρίαρχο ζήτημα στις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες. Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να έχουν επιστημονική γνώση και οι πολίτες λόγο για κάθε έργο. Κυρίαρχα ζητήματα το πράσινο, που ανοίγει την ψυχή μας. Επίσης δεν μπορούμε να μην δούμε το μεγάλο έλλειμμα σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Κάθε πολίτης θα πρέπει να μπορεί να αφήσει το παιδί του σε ένα δημόσιο Βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό. Έχουμε όλες τις δυνατότητες για να γίνουμε μια σπουδαία τουριστική πόλη. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε όσους θέλουν να προσφέρουν στο Ηράκλειο. Δεν Είμαστε εξαρτημένοι από οικονομικά και κομματικά συμφέροντα. Σας καλούμε να αναλάβετε την ευθύνη για την πόλη σας, για να αλλάξουμε το Ηράκλειο προς το καλύτερο».

Αναφορικά με την παραίτηση του από το δήμο Ηρακλείου, υπογράμμισε: «Παραιτήθηκα γιατί δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το εγχείρημα της Δύναμης Πολιτών, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Όλες οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται με συμμετοχικοτητα».

Η παρουσίαση έγινε παρουσία κόσμου ενώ το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Ευρυπίδης Κουκιαδάκης , ο Αντίπας Σηφάκης, στελέχη της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Πέτρος Ινιωτάκης στο Voucher Ergasia και όσα είχε προαναγγείλει.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<