Κάλεσμα για debate από τον Ινιωτάκη

Κάλεσμα για debate από τον Ινιωτάκη

25 Απριλίου 2019

Ο Πέτρος Ινιωτάκης, με ανακοίνωσή του, ρίχνει στο «τραπέζι» την πρόταση του debate για τους 10 διεκδικητές της Λότζια, ενώ προτείνει αυτό να γίνει στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια συζήτηση με πολιτικό πολιτισμό παρακολούθησαν οι Ηρακλειώτες από τηλεοπτικό δέκτη της πόλης μας. Μαζί με τον δικό μας υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Πέτρο Ινιωτάκη («Συν+Πράξη Δημοτών» & «Άμεση Δημοκρατίας»), άλλοι τρεις επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων κάθησαν στο ίδιο τραπέζι διαλόγου. Γιατί, όμως, τέσσερις και όχι δέκα;

Για εμάς η ταυτόχρονη εμφάνιση και των 10 επικεφαλής αποτελεί πράξη σεβασμού προς τους πολίτες. Ο δημότης πρέπει να έχει την ευκαιρία να συγκρίνει πρόσωπα και πολιτικό λόγο, οράματα και επιχειρήματα. Η ενημέρωσή του, και με αυτήν την μορφή, είναι δείκτης δημοκρατίας και ελευθερίας.

Μια κοινή εμφάνιση και των 10 διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου, θα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι όσοι ζητούν την ψήφο του γνωρίζουν, καταρχήν, να τον τιμούν και να τον υπολογίζουν επί της ουσίας!

Γι αυτό καλούμε όλους τους υποψήφιους δημάρχους να μετέχουν σε debate, αμέσως μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο, σε έναν χώρο εμβληματικό για το Ηράκλειο, όπως το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<