Κουράκης: «Η αποχή καθόρισε το αποτέλεσμα»

Κουράκης: «Η αποχή καθόρισε το αποτέλεσμα»

2 Ιουνίου 2019

Ευχαριστώ όλους όσοι εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5» δήλωσε πριν από λίγο έξω από το εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Ελευθερίας, ο κ. Γιάννης Κουράκης, γνωρίζοντας την αποθέωση από φίλους της παράταξης.

Ο κ. Γιάννης Κουράκης, συνεχάρη τον Βασίλη Λαμπρινό για την νίκη του, ευχόμενος καλή θητεία.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες που μας στήριξαν στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους, τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες μας και όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για να συγκροτήσουμε μια νέα Δημοτική Κίνηση με νέες προσεγγίσεις για την ανάπτυξη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτή η προσπάθεια ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την πόλη μας και αποτελεί μια παρακαταθήκη για το μέλλον.

Η αποχή αναμφισβήτητα καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Συγχαίρω τον κ. Β. Λαμπρινό για την επανεκλογή του.

Η Δημοτική Κίνηση «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» αποτελεί την πρώτη δύναμη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με 18 έδρες και θα ασκήσει τα καθήκοντα της με γνώμονα το καλό της πόλης.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για καλύτερη ποιότητα ζωής και σχεδιασμένη ανάπτυξη στο Δήμο μας κινούμενοι στο πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, με πυξίδα τις αρχές του προγράμματός μας που έτυχε γενικής αποδοχής κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<