Λένε «όχι» στα Hot-Spot στην Κρήτη – Τι αποφάσισε η ΠΕΔ

Λένε «όχι» στα Hot-Spot στην Κρήτη – Τι αποφάσισε η ΠΕΔ

19 Δεκεμβρίου 2019

Το συμπέρασμα που διεξήχθη μετά από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε από την ΠΕΔ Κρήτης είναι ότι οι Δήμαρχοι δε θέλουν να προχωρήσει το σχέδιο για Hot-Spot στο νησί και ειδικά στο Πεδίο Βολής στις Γούβες, σημείο το οποιο έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.
Αυτό έγινε γνωστό μετά από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γιάννη Κουράκη και στην οποία συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης

Μετά απο τη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ Κρήτης (στη διαρκεια της οποίας τεθηκαν όλα τα θέματα σε σχέση με την εντολή της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού να προετοιμάσει το Πεδίο Βολής στις Γούβες) οι εκπρόσωποι της ΠΕΔ τάχθηκαν υπερ της φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη, αλλά με τη μορφή που γίνεται ως σήμερα στο νησι και όχι με τη μορφή κλειστών κέντρων.

Σημειώνεται δε ότι επίκειται και συνάντηση του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<