Λιβάνιος: Θα προχωρήσουν όσα έργα έχουν ενταχθεί στον «Φιλόδημο»

Λιβάνιος: Θα προχωρήσουν όσα έργα έχουν ενταχθεί στον «Φιλόδημο»

17 Δεκεμβρίου 2019

«Θα ξεκινήσει, από την αρχή του έτους ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα», δήλωσε χθες το μεσημέρι προσερχόμενος στο δημαρχείο του δήμου Πύλης στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ο υφυπουργός  Εσωτερικών κ. Θοδωρής Λιβάνιος κατά την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί σε δήμους της Π.Ε. Τρικάλων.

Και αναφερόμενος στα έργα του «Φιλόδημου» συνέχισε:

«Το σίγουρο είναι πως δεν θα χαθεί κανένα έργο. Θα προχωρήσουν όσα έργα έχουν ενταχθεί. Και θα δούμε ποιες προσκλήσεις θα ανοίξουν για το επόμενο διάστημα, προκειμένου  να μπορέσουν οι δήμοι να αξιοποιήσουν τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία. Και κυρίως να δούμε τα προβλήματα που υπάρχουν στη στελέχωση των δήμων, για παράδειγμα στις τεχνικές υπηρεσίες, που έχουν κομβικό ρόλο στην ωρίμανση των μελετών».

Ο κ. Λιβάνιος αναφερόμενος στο σκοπό της επίσκεψης τόνισε και τα παρακάτω:

«Ο σκοπός της επίσκεψης είναι συζητήσουμε με τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο τα προβλήματα της περιοχής, να δούμε τις δυνατότητες και το σχεδιασμό για την επίλυσή τους, καθώς και να εξετάσουμε πως θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα σε νομοθετικό, χρηματοδοτικό και επενδυτικό επίπεδο. Ο Δήμος Πύλης είναι ένας δήμος που έχει εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης και αυτές θα πρέπει να αξιοποιήσουμε, προς όφελος όλων των πολιτών. Υπάρχουν κάποια θέματα που χρονίζουν αρκετό καιρό, πιστεύω όμως ότι με συνεργασία και κατανόηση θα προχωρήσουμε μαζί και θα τα λύσουμε».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<