Λυγερός: «Η σημερινή επέτειος μας θυμίζει πως το αγαθό της Δημοκρατίας είναι πολύτιμο»

Λυγερός: «Η σημερινή επέτειος μας θυμίζει πως το αγαθό της Δημοκρατίας είναι πολύτιμο»

21 Απριλίου 2019

 

Δήλωση Ηλία Λυγερού για την επέτειο της 21ης Απριλίου.

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο συμπλήρωσης 52 χρόνων από την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Δημοκρατίας στη χώρα μας ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες», Ηλίας Λυγερός στέλνει, με δήλωση του, μήνυμα διαφύλαξης και προάσπισης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα που τη γέννησε και που ουδέποτε θέλησε άλλο καθεστώς να διέπει τον πολιτικό της βίο.

«Μια ημέρα σαν τη σημερινή στις 21 Απριλίου του 1967 η Ελλάδα ξύπνησε χωρίς τη Δημοκρατία που η ίδια γέννησε και μετέδωσε σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η επέτειος της δικτατορίας της 21η Απριλίου μας θυμίζει τα επτά τραγικά για τη χώρα μας χρόνια, όπου κυριάρχησαν η κατάργηση των στοιχειωδών ελευθεριών, οι φυλακίσεις, οι εξορίες, τα βασανιστήρια, οι δολοφονίες οδηγώντας στο τέλος στην Κυπριακή τραγωδία.
Κυρίως όμως η σημερινή επέτειος μας θυμίζει πως το αγαθό της Δημοκρατίας είναι πολύτιμο και οφείλουμε όλοι να το διαφυλάξουμε και να το προασπίσουμε σε κάθε του έκφραση απ’ όποια θέση κι αν βρισκόμαστε»

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<