Λυγερός: «Θέλουμε τη συμμετοχή των πολιτών και τη συνεργασία τους»

Λυγερός: «Θέλουμε τη συμμετοχή των πολιτών και τη συνεργασία τους»

22 Απριλίου 2019

Σημεία όσων είπε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Ηρακλείου ο Ηλίας Λυγερός.

«Κάθε φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές θέτουμε και συζητάμε στο δημόσιο διάλογο τα αυτονόητα», τόνισε ο επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών ,Ηλίας Λυγερός, στην ΕΡΑ Ηρακλείου και πρόσθεσε «Ζητήματα και θέματα που θα έπρεπε να έχουν επιλυθεί εδώ και δεκαετίες επανέρχονται ξανά και ξανά. Δείγμα των δυσανάλογων λόγων και έργων όσων έχουν διαχειριστεί το Δήμο Ηρακλείου μέχρι σήμερα».

Θέματα όπως η ύδρευση, το κυκλοφοριακό και όλα όσα συνεπάγονται από τη μη επίλυση του, η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου , της Αγίας Τριάδας , όλα τα θέματα της παλιάς πόλης και τα θέματα καθαριότητας.
Ο Ηλίας Λυγερός και οι Ενεργοί πολίτες έχουν ένα αυτοτελή προγραμματικό λόγο και οραματίζονται έναν Δήμο με αδιαπραγμάτευτες αξίες. Ένα Δήμο με ολοκληρωμένο σχεδιασμό( και όχι αποσπασματικό όπως γίνεται μέχρι σήμερα) και άμεση υλοποίηση των μελετών και των έργων.

Θέλουμε τη συμμετοχή των πολιτών τη συνεργασία τους και το διάλογο με τα συμβούλια γειτονιάς , τα δημοτικά διαμερίσματα και τα χωριά.

Ειδικότερα στις άμεσες προτεραιότητες μας θα είναι η θέσπιση αντιδημάρχου για την ύπαιθρο και τον αγροτικό τομέα, για την ενδυνάμωση της ενδοχώρας του Δήμου ως τουριστικού και οικοπολιτιστικού προϊόντος.

Η επόμενη μέρα των εκλογών θα μας βρει στο τιμόνι του Δήμου με πραγματικές συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<