Με ΙΤΕ ΚΑΙ ΤΕΕ/ΤΑΚ έκλεισε τις προεκλογικές επαφές ο Πέτρος Ινιωτάκης

Με ΙΤΕ ΚΑΙ ΤΕΕ/ΤΑΚ έκλεισε τις προεκλογικές επαφές ο Πέτρος Ινιωτάκης

24 Μαΐου 2019

Ολοκλήρωσε τον κύκλο των προεκλογικών επαφών του ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης συμβολικά με το ΙΤΕ, θέλοντας να τονίσει την αριστεία και την ανάγκη διάχυσης της καινοτομίας και της έρευνας στις παραγωγικές δραστηριότητες αλλά και στις δραστηριότητες του δήμου.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΙΤΕ Νεκτάριο Ταρβεναράκη και τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Πληροφορικής Δημήτρη Πλεξουσάκη κατέθεσε συγκεκριμένες δέσμες προτάσεων, που προκρίνουν για το ΙΤΕ και την επιστημονική κοινότητα τη θέση του επιστημονικού εταίρου και συνεργάτη της ΠΕΔ και της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Ινιωτάκης πιστεύει βαθιά και θα βοηθήσει έμπρακτα τη συνεργασία μεταξύ των Πανεπιστημίων, του ΙΤΕ, των Επιμελητηριακών και Επιχειρηματικών φορέων με την τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να ενισχυθούν και να προωθηθούν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Κρήτης.

Επίσης, η εμβάθυνση των συνεργασιών μέσα από προγραμματικές συνεργασίες που ήδη έχουν ξεκινήσει στο πλαίσιο του “Heraklion-smart city”, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν γρήγορες, έξυπνες και ποιοτικές υπηρεσίες από τον δήμο Ηρακλείου, θα είναι στις άμεσες προτεραιότητές του.

Ο κ. Ινιωτάκης, τέλος, συναντήθηκε και με τη Διοικούσα Επιτροπή και το Προεδρείο Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<