Νέος δήμαρχος Γόρτυνας ο Λευτέρης Κοκολάκης

Νέος δήμαρχος Γόρτυνας ο Λευτέρης Κοκολάκης

31 Αυγούστου 2019

Συνεδρίασαν σήμερα, Σάββατο 31/8, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα» και αποφάσισαν ομόφωνα ότι την θέση του δημάρχου αναλαμβάνει ο Λευτέρης Κοκολάκης. 

Ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, δήλωσε: 

«Ευχαριστώ θερμά τον επικεφαλής της “Μεγάλης Γόρτυνας”, Μιχάλη Κοκολάκη και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η τυπική και τιμητική παρουσία μου στην θέση του δημάρχου θα ολοκληρωθεί με την εκδίκαση της προσφυγής μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που θα αποκαταστήσει την τάξη. Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους πολίτες της Γόρτυνας, για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που λαμβάνουμε τις τελευταίες ώρες. 

Έχοντας στο πλευρό μας τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της παράταξής μας, Μιχάλη Κοκολάκη και μια ισχυρή ομάδα έντιμων και ικανών συνεργατών, θα εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε το όραμα της “Μεγάλης Γόρτυνας’’, οι δεσμεύσεις που αναλάβαμε, οι στόχοι που θέσαμε μετά από μακροχρόνια διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς της κοινωνίας μας, να γίνουν πράξη».

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<