Ο Γιώργος Φιλιππίδης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ο Γιώργος Φιλιππίδης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

10 Απριλίου 2019

Ένας ακόμα αξιόλογος υποψήφιος, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γιώργο Φιλιππίδη, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιώργος Φιλιππίδη είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ιδιαίτερα εργατικός και αποτελεσματικός, με σημαντική κοινωνική συνεισφορά. Με καταγωγή από την Κιθαρίδα, γνωρίζει καλά τα προβλήματα του τόπου και είναι διατεθειμένος να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για το καλό του Μαλεβιζίου και των ανθρώπων του.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογος συμπολίτης μας, ο Γιώργος Φιλιππίδης, ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Ένας συμπολίτης μας με ενεργό ρόλο στην κοινωνία, δραστήριος και συνειδητοποιημένος, με όρεξη για προσφορά στον τόπο μας. Μαζί και με τον Γιώργο, συνεχίζουμε να υλοποιούμε το ρεαλιστικά αισιόδοξο πρόγραμμα που ξεκινήσαμε το 2011 με σκοπό να φέρουμε το Μαλεβίζι στην κορυφή. Πάντοτε με τον πολίτη σε πρώτο πλάνο, με σεβασμό και αξιοπιστία, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιώργο Φιλιππίδη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<