Ο Γιώργος Σισαμάκης παρουσίασε τις θέσεις της παράταξής του, «Ηράκλειο για Όλους»

Ο Γιώργος Σισαμάκης παρουσίασε τις θέσεις της παράταξής του, «Ηράκλειο για Όλους»

19 Μαρτίου 2019 0 σχόλια

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του επιβατικού σταθμού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου παρουσίασε απόψε τις βασικές αρχές και τις θέσεις της παράταξής του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Σισαμάκης, αφήνοντας πρώτα να μιλήσουν οι Ηρακλειώτες.

Η παράταξη του Γιώργου Σισαμάκη, αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι έχουν σαν γνώμονα το ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Είναι άνθρωποι με διαφορετικές κοινωνικές, επαγγελματικές και γεωγραφικές αφετηρίες που ζουν και δρουν στην πόλη του Ηρακλείου.

Κοινή τους πεποίθηση είναι ότι, αν δεν «αποφασίσουμε να γίνουμε μέρος της αλλαγής που θέλουμε, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει». Αυτή η ομάδα ανθρώπων λοιπόν αποφάσισε να δημιουργήσει μία Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση και να καταθέσει μία σύγχρονη καινοτόμα και αντισυμβατική πρόταση για τον Δήμο Ηρακλείου.

Ο κ. Σισαμάκης επεσήμανε πολλές φορές ότι ο Συνδυασμός του οποίου είναι επικεφαλής εκφράζει την ανανέωση ηλικιακά, πολιτικά, ιδεολογικά, μακριά από κλειστά συστήματα και μηχανισμούς, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πολίτη – τον άνθρωπο – και τις ανάγκες του.

«Ο συνδυασμός μας αποτελείται από άτομα επιτυχημένα επαγγελματικά σε όλους τους τομείς. Είμαστε άνθρωποι με γνώση, επιστημονική κατάρτιση, αλλά και άνθρωποι της εργασίας που δεν διστάζουν να καταπιαστούν με κρίσιμα προβλήματα. Δεν μας πτοούν τα οποιαδήποτε εμπόδια γιατί είμαστε πεπεισμένοι και αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε το όραμα μας για το Ηράκλειο» ανέφερε για να τονίσει:

«Είμαστε η γενιά που αποφάσισε να μην περάσει στην ιστορία του τόπου μας ως η γενιά του καναπέ! Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και δηλώνουμε αποφασισμένοι να παλέψουμε γι’ αυτό που αξίζει για την πόλη μας ,την ιστορία της και πάνω απ’ όλα για τους ανθρώπους της»!

Αναπτύσσοντας τις βασικές αρχές της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» ο κ. Σισαμάκης ανέφερε ότι πρωταρχικός στόχος είναι να γίνει ο Δήμος «Ναυαρχίδα του ευ ζην στην Ελλάδα».

Όπως υπογράμμισε: «Δεν θέλουμε ένα Ηράκλειο πολλών ταχυτήτων. Όλοι οι Ηρακλειώτες αξίζουν μια καλή ζωή, είτε ζουν στον κεντρικό αστικό ιστό, είτε σε κάποια γειτονιά ή σε κάποιο χωριό».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<