Ο Πέτρος Ινιωτάκης στη λαϊκή αγορά των Πατελών

Ο Πέτρος Ινιωτάκης στη λαϊκή αγορά των Πατελών

21 Απριλίου 2019

Στη μεγαλύτερη λαϊκή αγορά, αυτήν των Πατελών, βρέθηκε για άλλη μια φορά ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και φίλους των παρατάξεων “Συν+Πράξη Δημοτών” και “Άμεση Δημοκρατία”, συνομίλησε με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και εμπόρους επαναλαμβάνοντας ότι “δε θυμόμαστε τις λαϊκές αγορές επιλεκτικά και προεκλογικά. Κάνουμε τις αγορές μας από εδώ, αρκετοί από εμάς μεγαλώσαμε σε οικογένειες των οποίων το εισόδημα προερχόταν από τη λαϊκή αγορά. Γνωρίζουμε από κοντά τον καθημερινό μόχθο και αγώνα, τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της δουλειάς σας”.

Ο κ. Ινιωτάκης συνομίλησε με τους παραγωγούς για τα “μικρά και μεγάλα” θέματα που τους απασχολούν, από τη μετακίνησή τους στους δρόμους της πόλης λόγω κυκλοφορικού έως τη χωροθέτηση και ρύθμιση των λαϊκών αγορών.

Οι παρατάξεις “Συν+Πράξη Δημοτών” και “Άμεση Δημοκρατία” στηρίζουν σθεναρά τον θεσμό των λαικών αγορών συνυπολογίζοντας, με την ίδια βαρύτητα, την αρμονική συνύπαρξη τους με τους κατοίκους των γειτονιών όπου χωροθετούνται. Στόχος είναι με την ομαλή λειτουργία τους να αναβαθμίζεται συνολικά η ζωή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<