Πρόταση του Πέτρου Ινιωτάκη για το μέλλον του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» (VIDEO)

Πρόταση του Πέτρου Ινιωτάκη για το μέλλον του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» (VIDEO)

23 Φεβρουαρίου 2019

Το νέο αεροδρόμιο της Κρήτης, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγα χρόνια, ωστόσο ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Πέτρος Ινιωτάκης, υποστηρίζει ότι η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει και για την τύχη του νυν αερολιμένα, που βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο κ. Ινιωτάκης θέτει το ζήτημα της άμεσης λύσης για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και του χώρου του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης».

Σε σχετική ανακοίνωση της Συν+Πράξης Δημοτών Ηρακλείου αναφέρονται τα εξής:

«Μετά την υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης, του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης στο Καστέλι από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών τίθεται το ζήτημα της άμεσης λύσης για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και του χώρου του αεροδρομίου της Νέας Αλικαρνασσού.

Πρόταση της Συν+Πράξης Δημοτών Ηρακλείου για την αξιοποίηση των εκτάσεων και εγκαταστάσεων του αεροδρομίου του Ηρακλείου μετά την μεταφορά του είναι:
Η άμεση συγκρότηση και κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου από ομάδα εργασίας, για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου της Νέας Αλικαρνασσού, προς τον συμφέρον της κοινωνίας, προς όφελος της πόλης, της επιχειρηματικότητας και της βιομηχανικής περιοχής».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<