Στην λαϊκή αγορά των Πατελών ο Βασίλης Λαμπρινός

Στην λαϊκή αγορά των Πατελών ο Βασίλης Λαμπρινός

4 Μαΐου 2019

Την λαϊκή αγορά των Πατελών επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 4 Μαΐου 2019 ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών.


Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε πολύ καλό κλίμα με τους καταναλωτές αλλά και τους εμπόρους, και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για την βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης στις λαϊκές.


Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Δήμαρχος δήλωσε: «Από την αρχή της θητείας μας μέχρι σήμερα επιλύσαμε αρκετά από τα προβλήματα των λαϊκών αγορών και καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να βάλουμε τάξη στην κατάσταση που επικρατούσε. Προφανώς υπάρχουν ακόμα ανοιχτά θέματα. Για αυτό προβλέπουμε στο πρόγραμμα μας για την περίοδο 2019-2023 ανασχεδιασμό του κανονισμού λειτουργίας των λαϊκών, μέσα από ευρύ διάλογο με όλους τους εμπλεκομένους, καθώς ο προηγούμενος που συντάξαμε το 2015 και προσαρμόστηκε στον νέο νόμο το 2017, απαντά σε κάποια αλλά όχι σε όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει. Και δεσμευόμαστε ότι η χωροθέτηση μόνιμων λαϊκών θα αποτελέσει προτεραιότητά μας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή αυτές οι λύσεις απαιτούν χρόνο, εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να αλλάξει ο υφιστάμενος νόμος , κυρίως όσον αφορά στον κυριαρχικό ρόλο που παρέχει στην Επιτροπή Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας. Ο μόνος αρμόδιος για θέματα που αφορούν άμεσα στην καθημερινότητα των δημοτών πρέπει να είναι ο Δήμος».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<