Στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη ο Μιχάλης Σαρρής

Στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη ο Μιχάλης Σαρρής

10 Απριλίου 2019

Άλλο ένα ισχυρό σύμμαχο, στην προσπάθεια επανεκλογής του στην Περιφέρεια Κρήτης, απέκτησε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Σαρρή, αντιδήμαρχο Μυλοποτάμου και Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Ρεθύμνου.

Στην πρώτη του δήλωση, μετά τη συμφωνία των δύο ανδρών, ο κ. Σαρρής τόνισε: «Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του Σταύρου Αρναουτάκη. Θεωρώ χρέος μου τη συμπόρευση με το συνδυασμό του στην Περιφέρεια για την συνέχιση του προγράμματός του για την Κρήτη. Ενός προγράμματος που συνδυάζει τα μεγάλα έργα και τη στρατηγική ανάπτυξης με την αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας. Είμαι έτοιμος να προσφέρω σε αυτή την προσπάθεια τη γνώση και την εμπειρία της πολυετούς ενασχόλησης μου με τα κοινά. Στόχος είναι η ανάπτυξη, με την υλοποίηση ενός ρεαλιστικού στρατηγικού σχεδίου, που θα μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία για το καλό των πολιτών, για τους νέους ανθρώπους, για όλες τις κοινωνικές τάξεις. Το Ρέθυμνο, η Κρήτη γενικότερα μπορεί να πρωταγωνιστεί στον πολιτισμό, τον τουρισμό, την καινοτομία, την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και αυτό θέλει πολλή δουλειά από όλους. Έχουν γίνει πολλά, πρέπει – υπάρχουν οι προοπτικές- για να γίνουν πολλά περισσότερα και καλούμαστε να επιλέξουμε τις δυνάμεις και τους ανθρώπους που θα αγωνιστούν , που θα δουλέψουν για την επίτευξη του στόχου αλλά και τη συνέχιση της μεγάλης μεταρρύθμισης της αιρετής αυτοδιοίκησης».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<