Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου είχε ο Πέτρος Ινιωτάκης

Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου είχε ο Πέτρος Ινιωτάκης

12 Μαΐου 2019

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ» και της «Άμεσης Δημοκρατίας».

Ο κ. Ινιωτάκης δεσμεύτηκε, εφόσον οι πολίτες του εμπιστευτούν την αρχή του δήμου, ότι θα πραγματοποιεί δημόσια λογοδοσία κάθε 3 μήνες με αποδέκτη και τον Εμπορικό Σύλλογο, όπως και ότι θα θεσπίσει αντιδημαρχία Ανταγωνιστικότητας και Εμπορίου.

«Εσείς είστε η οικονομική δύναμη της πόλης. Παράγετε τον πλούτο της και δημιουργείτε θέσεις εργασίας. Μαζί με εσάς ο δήμος οφείλει να συνδιαμορφώνει το στρατηγικού χαρακτήρα επιχειρείν, να συμπράττει ώστε να αναπτύσσεται το εμπόριο, να αυξάνει η καταναλωτική κίνηση και να ωφελείται η πόλη.» σχολίασε ο κ. Ινιωτάκης

Από τη μεριά της, η διοίκηση του Συλλόγου απαρίθμησε έναν κατάλογο προβλημάτων που δυσχεραίνουν τη δραστηριότητά τους, όπως η μετ’  εμποδίων πρόσβαση στην πόλη και η τροφοδοσία των καταστημάτων, το παρεμπόριο των λαϊκών αγορών, η ελλειμματική καθαριότητα, τα αδέσποτα και η λειτουργία πολυκαταστημάτων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<