Συριγωνάκης: «Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα περισσότερα προβλήματα στον Νομό Ηρακλείου»

Συριγωνάκης: «Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα περισσότερα προβλήματα στον Νομό Ηρακλείου»

9 Σεπτεμβρίου 2019

Με αφορμή τη νέα του θέση ως νέος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, ο κ. Νίκος Συριγωνάκης, μίλησε στον Politica 89.8 και στον Νίκο Παπαδάκη, για τα νέα του καθήκοντα, τα τροχαία αλλά και τον αθλητισμό.

«Η θέση του αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής ενότητας, έχει μεγάλη ευθύνη. Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη, για τη μεγάλη τιμή που έκανε στο πρόσωπο μου και με επέλεξε ανάμεσα σε 17 άξια μέλη» δήλωσε ο κ. Συριγωνάκης στην εκπομπή «Δημοσίως» ενώ συμπλήρωσε πως σήμερα το μεσημέρι θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό του, θα ενημερωθεί και θα αναλάβει τα καθήκοντα του με σκοπό να βρει σιγά-σιγά το δρόμο του. «Πιστεύω ότι θα συνεργαστούμε όλοι μαζί, σεβόμενοι τους νόμους και με γνώμονα το επίπεδο διαβίωσης των συμπολιτών μας να γίνει καλύτερο, πιστεύω θα τα καταφέρουμε.»

Με αφορμή το χθεσινό τροχαίο που έγινε στο δρόμο Ηρακλείου-Μοιρών λίγο πριν το ΤΕΙ, ο κ. Συριγωνάκης υπογράμμισε «Τα τροχαία είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα του νησιού μας. Θεωρώ ότι η περίοδος αυτή θα είναι σταθμός για το νησί μας όπως και άλλα μεγάλα έργα που θα γίνουν. Στο τέλος της θητείας μου, τα περισσότερα θα έχουν επιλυθεί γιατί το αξίζει το νησί μας, το αξίζουμε εμείς».

Λόγο έκανε και για τον αθλητισμό ο κ. Συριγωνάκης, λέγοντας πως είναι άνθρωπος του αθλητισμού και δεν γίνεται να μην είναι κοντά του.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<