Β. Λαμπρινός: «Ο Κλεισθένης απαιτεί συνεργασίες και συνθέσεις»

Β. Λαμπρινός: «Ο Κλεισθένης απαιτεί συνεργασίες και συνθέσεις»

3 Ιουνίου 2019

Λίγες ώρες μετά την επανεκλογή του στον Δήμο Ηρακλείου ο Βασίλης Λαμπρινός, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρθηκε στον «Κλεισθένη» και τις δυνατότητες που δίνει.

«Ο «Κλεισθένης», εκ των πραγμάτων, απαιτεί συνεργασίες και συνθέσεις. Παρότι εμείς και στην τρέχουσα δημοτική περίοδο κινηθήκαμε στη λογική της συναίνεσης, πλέον είναι απαραίτητο να βρούμε εγκαίρως τις προγραμματικές συγκλίσεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν να συνεργαστούμε με τις υπόλοιπες παρατάξεις στο νέο δημοτικό συμβούλιο, προς όφελος των δημοτών. Στην πλατειά συμμαχία που απαιτείται, για να συνεχίσει το Ηράκλειο να προχωρά μπροστά, δεν περισσεύει ουδείς» σημείωσε ο κ. Λαμπρινός.

«Άρα, μαζί με τη συνέχιση και την ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και την υλοποίηση του προγράμματος που καταθέσαμε στους Ηρακλειώτες, βασική προτεραιότητα για εμάς το επόμενο διάστημα είναι να προχωρήσουμε σε ουσιαστικές  συζητήσεις με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, πάνω στα προβλήματα της πόλης και να καταλήξουμε σε αμοιβαία αποδεκτές λύσεις. Ο νέος νόμος αποτελεί μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας, όμως η ποιότητα του προεκλογικού αγώνα και η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου μού επιτρέπουν να αισιοδοξώ ότι θα καταφέρουμε να συνεργαστούμε αρμονικά. Το Ηράκλειο, άλλωστε, είναι πάνω από όλους μας» πρόσθεσε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<