Με το Βασίλη Λαμπρινό τα στελέχη της Δύναμης Πολιτών

Με το Βασίλη Λαμπρινό τα στελέχη της Δύναμης Πολιτών

11 Απριλίου 2019

Πλάι στους νέους υποψηφίους που έχουν πλαισιώσει τον συνδυασμό της Δύναμης Πολιτών, πληθαίνουν και οι νέες υποψηφιότητες των στελεχών της παράταξης του Βασίλη Λαμπρινού.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με παρουσίαση των υποψηφιοτήτων της Μαρίας Τζιράκη-Παττακού και του Δημοσθένη Μαράκη, που βρίσκονται ξανά στο πλευρό του Δημάρχου.

Η Μαρία Τζιράκη-Παττακου δήλωσε: “Η προστασία του περιβάλλοντος, η ποιότητα ζωής μέσα στον αστικό ιστό, θέματα καθαριότητας, σεβασμού του πολίτη στην πόλη του, αλλά και αθλητικά θέματα είναι κάποια από αυτά που με απασχολούν. Όλα αυτά, μαζί με την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Βασίλη Λαμπρινού, με φέρνουν ξανά στον αγώνα της Δύναμης Πολιτών.

Ο Δημοσθένης Μαράκης δήλωσε: “Η σταθερή επιθυμία μου να συμβάλω στα κοινά της πόλης μου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί για ένα καλύτερο Ηράκλειο χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, με έμφαση σε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, σε μια πόλη με περισσότερο πράσινο, με τον πολίτη να συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις, με έμφαση στα άτομα με αναπηρία και η βαθειά μου εκτίμηση στο πρόσωπο και το έργο του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού, με φέρνουν ξανά στον αγώνα της Δύναμης Πολιτών. Το ήθος, η τιμιότητα, η αποτελεσματικότητα, η εργατικότητα και η ικανότητα που τον διακρίνει, οι αρχές και οι αξίες του, η δημοκρατικότητα και οι ανοιχτοί του ορίζοντες, με έπεισαν ότι στην επικείμενη μάχη οφείλω και εγώ να είμαι δίπλα του”.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<