Βασίλης Λαμπρινός: «Είμαστε σε νέα αφετηρία – Δεν υπάρχουν αντίπαλοι»

Βασίλης Λαμπρινός: «Είμαστε σε νέα αφετηρία – Δεν υπάρχουν αντίπαλοι»

5 Ιουνίου 2019

Ο Βασίλης Λαμπρινός ευχαρίστησε δημόσια του ψηφοφόρους όλων των παρατάξεων, με γραπτή του ανακοίνωση, λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στον Δήμο Ηρακλείου.

Επιπλέον, μίλησε για μία νέα αφετηρία, στην οποία δεν υπάρχουν αντίπαλοι και δεν περισσεύει κανείς. 

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου:

Επιθυμώ  να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες   μου σε όλους  τους  πολίτες που μας  εμπιστεύθηκαν  και  τίμησαν  με την ψήφο τους  την «Δύναμη Πολιτών» και εμένα προσωπικά. Αλλά  και προς τους πολίτες  που προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία  έχοντας διαφορετική επιλογή.

Η ολοκλήρωση  των Δημοτικών Εκλογών,  μας βρίσκει όλους στην επόμενη μέρα. Σε μια νέα αφετηρία : Ευθύνης  απέναντι στους πολίτες και στον Δήμο Ηρακλείου, μεθοδικής δουλειάς και διαρκούς εγρήγορσης, καθώς τα μεγάλα ζητήματα και τα προβλήματα  της καθημερινότητας αναμένουν επαρκείς  λύσεις. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας. Δεν υπάρχουν  αντίπαλοι. Μόνο με συλλογική   πορεία  και δημιουργικές   συνεργασίες   θα προχωρήσουμε    μπροστά.

Πιστεύω πως  γνώμονας  και στόχος  όλων των Παρατάξεων  ήταν  και παραμένει  η πρόοδος   του τόπου μας.   Προς αυτή την κατεύθυνση  θα εργαστούμε   και την επόμενη τετραετία : με πνεύμα  συνεργασίας, μεθοδικού  σχεδιασμού,  κοινωνικής  αλληλεγγύης, δημιουργικών  και αποτελεσματικών  δράσεων, προς όφελος  του Δήμου Ηρακλείου και των δημοτών  του.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<