Ο 3ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου τον Μάρτιο στο Ρέθυμνο

Ο 3ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου τον Μάρτιο στο Ρέθυμνο

14 Φεβρουαρίου 2017

H Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει τον 3ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου (3rd Cretan Olive Oil Competion),στις 11 και 12 Μαρτίου 2017 στο Ρέθυμνο.

Οι εγγραφές συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν αρχίσει. Μπορείτε να στέλνετε τα δείγματά σας, το αργότερο έως και τις 6 Μαρτίου 2017, στη Δνση
«Οργανοληπτικό Εργαστήριο Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνης «ΕΝΩΣΗ», περιοχή Τρία Μοναστήρια
74100, Ρέθυμνο Κρήτης , τηλ 6974939462″

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι δύο:
Ελαιόλαδο Συμβατικής Καλλιέργειας 2017 & Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας 2017.

Αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού (www.cretanooc.org),.

Στόχος του διαγωνισμού,είναι να αναδειχθούν οι ιδιαιτερότητες και τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά,των ποιοτικών κρητικών ελαιόλαδων. Η διάκριση στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό ενισχύει τη «φήμη» των βραβευθέντων ελαιόλαδων,ενώ λειτουργούν ως γνώμονας ποιότητας και κίνητρο βελτίωσης,για όλα τα υπόλοιπα τυποποιημένα Κρητικά ελαιόλαδα,τα οποία στοχεύουν σε αντίστοιχες εθνικές ή διεθνείς διακρίσεις.

Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής θα είναι η Έφη Χριστοπούλου, αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας σε χημικές και οργανοληπτικές ιδιότητες,χημικός εμπειρογνώμονας της Ε.Ε. και του IOC., και ο Ιταλός διακεκριμένος επιστήμονας και διεθνούς φήμης γευσιγνώστης,Dr. Antonio Giuseppe Lauro.

Η κριτική επιτροπή (tasting panel) απαρτίζεται από καταρτισμένους γευσιγνώστες (και από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης),οι οποίοι αριθμούν πολλές συμμετοχές σε διαπιστευμένες οργανοληπτικές ομάδες και έχουν μεγάλη εμπειρία.
Η κ. Ελευθερία Γερμανάκη, έμπειρη γευσιγνώστρια και panel supervisor του Οργανοληπτικού Εργαστηρίου ΑΣ Ρεθύμνου, συντονίζει τον διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του διαγωνισμού  http://www.cretanooc.org ή επικοινωνήστε στα τηλ , 28312 00 883,  2813 410218, 2813 410217, 6974939462.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<