Μπαίνουν στους λογαριασμούς των Κρητικών αγροτών οι επιδοτήσεις

Μπαίνουν στους λογαριασμούς των Κρητικών αγροτών οι επιδοτήσεις

20 Δεκεμβρίου 2018 0 σχόλια

Οι Κρητικοί αγρότες μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους αφού πιστώνονται τα χρήματα των επιδοτήσεων.

Όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Γιώργος Αποστολάκης σήμερα αναμένεται να γίνουν οι πιστώσεις των ενισχύσεων και μέχρι το απόγευμα τα χρήματα θα είναι στη διάθεση των παραγωγών στην τράπεζα Πειραιώς ενώ μέχρι αύριο θα είναι και στις υπόλοιπες τράπεζες

Ο ίδιος επεσήμανε ότι η εξισωτική που ανέρχεται σε 230 εκ ευρώ θα πληρωθεί αύριο Παρασκευή στην τράπεζα Πειραιώς και στις υπόλοιπες μέχρι τη Δευτέρα.

Όπως είπε ο κ. Αποστολάκης το υπόλοιπό της βασικής ενίσχυσης ανέρχεται 323 εκατομμύρια ευρώ και αφορά σε 600.000 δικαιούχους. Επίσης θα διανεμηθούν 525 εκ. ευρώ της πράσινης ενίσχυσης σε 600.000 αγρότες. Ακόμη το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ προορίζεται για νέους αγρότες και αφορά 70.000 δικαιούχους ενώ 25.000 δικαιούχους αφορά το εθνικό απόθεμα.

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκη η τροπολογία για το ακατάσχετο θα εφαρμοστεί από αυτή την πληρωμή καθώς έχει αναδρομικη ισχύ από τις 10 του μήνα ενώ καλύπτει την μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<