Κυβέρνηση και υπουργείο στο πλευρό των πτηνοτρόφων

Κυβέρνηση και υπουργείο στο πλευρό των πτηνοτρόφων

5 Αυγούστου 2019

Στο πλευρό των πτηνοτρόφων βρίσκεται η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαβεβαίωσε ο Μάκης Βορίδης στη συνάντησή του με τον Θάνο Αγγελάκη, εκπρόσωπο τής υπό σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πτηνοτροφίας.

   Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώθηκε για την πορεία δημιουργίας της Διεπαγγελματικής και επανέλαβε την πρόθεσή του να ενθαρρύνει τους επαγγελματίες στο σύνολο των κλάδων της αγροδιατροφής.

   Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο βουλευτής ΝΔ Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου, αναφέρθηκε και το ζήτημα των διακρατικών συμφωνιών για τα ισοδύναμα. Θέμα το οποίο ο κ. Βορίδης αντιμετωπίζει ιδιαίτερα θετικά, καθώς θα ωφελήσει τις εξαγωγές και των ελληνικών πτηνοτροφικών προϊόντων προς τρίτες χώρες ανάμεσα στις οποίες οι ΗΠΑ και η Κίνα.

   Ο Θ. Αγγελάκης αναφέρθηκε και στο θέμα των παρανόμων ελληνοποιήσεων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να επαναλαμβάνει την εκπεφρασμένη άποψή του για ουσιαστικές παρεμβάσεις ώστε να μπει οριστικό τέλος στη μάστιγα που δημιουργεί προβλήματα και ζημίες στην αγροδιατροφή.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<