Μπλόκα: Τι ετοιμάζουν οι αγρότες της Κρήτης

Μπλόκα: Τι ετοιμάζουν οι αγρότες της Κρήτης

23 Ιανουαρίου 2018

Προετοιμάζονται για την Πέμπτη οι αγρότες της Λάρισας σχεδιάζοντας στήσιμο μπλόκου με τρακτέρ στον κόμβο Πλατυκάμπου.

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται να βγάλουν σταδιακά τα τρακτέρ στον δρόμο με σκοπό τη δημιουργία ενός μπλόκου στον κόμβο.

Ταυτόχρονα επικεντρώνονται στην επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη στις 3 Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια της Agrotica.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων τις επόμενες ημέρες αναμένεται να στηθούν μπλόκα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Την σκυτάλη παίρνουν Αύριο Τετάρτη οι αγρότες των Τρικάλων που ετοιμάζονται να στήσουν μπλόκο στον κόμβο Μεγαλοχωρίου επί της Ε65, ενώ στη Μαγνησία αφού συγκεντρωθούν με τα αγροτικά αυτοκίνητα στις 11.00 στην εφορία Βόλου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη  των αγροτικών συλλόγων της περιοχής με σκοπό να αποφασιστεί η μέρα και ο τόπος που θα στηθεί το μπλόκο, με προσανατολισμό τον κόμβο Αερινού στην ΠΑΘΕ.

Την ίδια ώρα οι αγρότες του Ηραλείου της Κρήτης σχεδιάζουν να βγάλουν και αυτοί αύριο τα Τρακτέρ τους στο Πραιτώρι, όπως και οι αγρότες της Ημαθίας οι οποίοι πρόκειται να βρίσκονται στην Κουλούρα.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των νομών Άρτας και Πρέβεζας δίνουν ραντεβού στη γέφυρα της Άρτας την Παρασκευή, ενώ στα Χανιά της Κρήτης την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αγροτών στη Δημοτική Αγορά.

Για το Σάββατο έχει αποφασιστεί να στηθεί μπλόκο στον δρόμο Αγρινίου – Μεσολογγίου από αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας. Την Κυριακή στην Ευρυτανία οι αγρότες σχεδιάζουν να βγουν με τρακτέρ στη γέφυρα Αγραφιώτη ,στο Κρυονέρι και στην Κοζάνη οι αγρότες δίνουν ραντεβού στην γέφυρα των Σερβίων, ενώ τη Δευτέρα στη Φλώρινα οι αγρότες στήνουν μπλόκο στο Αμύνταιο, ενώ στη Φθιώτιδα τρακτέρ αναμένεται να παραταχθούν στους κόμβους Ανθήλης και Δομοκού.

Στη Νίκαια της Λάρισας ωστόσο, αύριο θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή διευρυμένη συνάντηση αγροτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, που δεν συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, ώστε να συζητήσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους, αλλά και να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<