Μποναμάς για τους αγρότες- Τα ποσά που μοιράζονται

Μποναμάς για τους αγρότες- Τα ποσά που μοιράζονται

2 Δεκεμβρίου 2019

Καλά… Χριστούγεννα θα κάνουν οι αγρότες και στην Κρήτη, καθώς από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τους αρμόδιους Οργανισμούς εκταμιεύεται ένα μεγάλο ποσό.

Συνολικά οι αγρότες θα δουν στα ταμεία τους να εισέρχονται περίπου 1.2 δις ευρώ.

Η αρχή θα γίνει μέσα από την πληρωμή 120 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά την προκαταβολή για τη Βιολογική Γεωργία, τη Βιολογική Κτηνοτροφία, το Κοµφούζιο, τις Σπάνιες Φυλές, τους Ορυζώνες, την Προστασία Παραδοσιακού Ελαιώνα Άµφισσας και τη Μείωση Νιτρορύπανσης.

Πέρα από τα 120 εκ. ευρώ που θα μπουν άμεσα στους λογαριασμούς των δικαιούχων, οι αγρότες θα δουν να καταβάλλεται το υπολοιπο ποσό (περίπου 10%) των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ για ζημιές που αφορούν την περίοδο του 2018, αλλά και το υπόλοιπο ποσό της ενιαίας ενίσχυσης μαζί με το λεγόμενο «πρασίνισμα», το 30% που απομένει.

Σημειώνεται ότι μέσα στα 120 εκ ευρώ είναι το ποσό των 41.275.855,10 εκατ. ευρώ που θα κατευθυνθεί στην πληρωμή των δικαιούχων του μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020.


Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρη, αναμένεται να πιστωθεί και το ποσό που αφορά τους Νέους Αγρότες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<