Ο Μάκης Βορίδης στο Ηράκλειο- Πού θα πάει

Ο Μάκης Βορίδης στο Ηράκλειο- Πού θα πάει

4 Δεκεμβρίου 2019

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί σήμερα το βράδυ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, ο οποίος από αύριο το πρωί θα έχει σειρά επαφών με αγροτικούς φορείς και τοπικούς παράγοντες.

Ο κ. Μάκης Βορίδης, θα βρίσκεται στο νησί από σήμερα, όμως στις 5 του μήνα θα μετάσχει σε μια κρίσιμη παγκρήτια σύσκεψη, με στόχο την συζήτηση μιας σειράς άλυτων ζητημάτων, με κυριότερο όλων αυτό της καταστροφής της φετινης ελαιοπαραγωγής!

Συμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί και με βαση τους πρώτους υπολογισμούς, η ζημιά θα ξεπεράσει τα 100 εκ. ευρώ και ολοι αναμένουν τα όσα θα πει ο κ. Βορίδης για την στήριξη και την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών.

Πριν από αυτή την επίσκεψη έχουν προηγηθεί επαφές τόσο στην Κρήτη, όσο και στην ΑΘήνα, ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, αλλά και εκπροσώπους του νησιού μας.

Μάλιστα σε μια εξ αυτών δόθηκαν επίσημα οι θέσεις των Κρητικών εκπροσώπων των αγροτών, αλλά και υπόμνημα από την Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό να ενημερώσει υπεύθυνα και τεκμηριωμένα την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για τις ζημιές που έχει υποστεί η ελαιοκαλλιέργεια στην Κρήτη.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας ενημέρωσαν δια ζώσης τον Υπουργό και παράλληλα, κατέθεσαν επίσημα, το τεκμηριωμένο αίτημα της Περιφέρειας για αποζημίωση των παραγωγών από τις ζημιές στην φετινή ελαιοπαραγωγή.

Σημειώνεται ότι αύριο επίσης ο κ. Βορίδης θα ταξιδέψει στο Τυμπακι. Θα μεταβεί στο Δημαρχειο της Φαιστού, αλλά και σε δύο συσκευαστήρια της περιοχής.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<