ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 63 εκατ. ευρώ στη συνδεδεμένη ενίσχυση επτά προϊόντων

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 63 εκατ. ευρώ στη συνδεδεμένη ενίσχυση επτά προϊόντων

6 Μαρτίου 2019 0 σχόλια

Περισσότερα από 63 εκατ. ευρώ πίστωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων στους λογαριασμούς 182.362 δικαιούχων.

Αναλυτικότερα, ο ΟΠΕΚΕΠΕ κατάβαλε 63.641.657,83 ευρώ, με το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων να αφορά τις συνδεδεμένες ενισχύσεις σε επτά προϊόντα. Πρόκειται για τα πρωτεϊνούχα καρποδοτικά και σανοδοτικά ψυχανθή, για τα μήλα, για το σκληρό σιτάρι, για τα σπαράγγια, για τους καρπούς με κέλυφος και για τα όσπρια για ανθρώπινη κατανάλωση.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει την περασμένη Τετάρτη το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η συνδεδεμένη ενίσχυση στο σκληρό σιτάρι ορίστηκε σε 7,6 ευρώ το στρέμμα, ενώ στα σανοδοτικά ψυχανθή σε 13 ευρώ το στρέμμα. Στους καρπούς με κέλυφος, η ενίσχυση ανέρχεται σε 10,7 ευρώ ανά στρέμμα, στα πρωτεϊνούχα καρδοποτικά ψυχανθή σε 8,2 ευρώ ανά στρέμμα, στα μήλα σε 4,1 ευρώ ανά στρέμμα, στα σπαράγγια σε 56,7 ευρώ ανά στρέμμα και στα όσπρια για ανθρώπινη κατανάλωση σε 14,6 ευρώ το στρέμμα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<