Πριν το τέλος του 2017 η ρύθμιση των 120 δόσεων

Πριν το τέλος του 2017 η ρύθμιση των 120 δόσεων

30 Νοεμβρίου 2017

Τις επόμενες εβδομάδες και πριν το τέλος του έτους αναμένεται να υπογραφεί η απόφαση για τη ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών, που θα αφορά ελεύθερους επαγγελματίας χωρίς πτωχευτική ικανότητα (όπως για παράδειγμα μηχανικοί, δικηγόροι και αγρότες) ανεξάρτητα από το ύψος της οφειλής τους και ελεύθερους επαγγελματίες με πτωχευτική ικανότητα (όπως για παράδειγμα οι έμποροι) που είτε έχουν οφειλές έως 20.000 ευρώ, είτε τα χρέη τους είναι κατά 85% προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Αυτό ανέφερε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξή της σε ραδιοσταθμό.

Η κ. Αχτσιόγλου επανέλαβε πως οι οφειλέτες θα μπορούν να ρυθμίζουν τις οφειλές τους σε έως 120 δόσεις με σημαντικό «κούρεμα» των προσαυξήσεων.

Το σχέδιο της ρύθμισης θα προβλέπει πως για να ενταχθούν στη ρύθμιση οι οφειλέτες, θα πρέπει να υπάρχει ένας μικρός έλεγχος βιωσιμότητας, κατά τον οποίο, ο λόγος του συνολικού χρέους προς τα έσοδά τους, θα πρέπει να είναι μικρότερος ή ίσος με 8.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<