Στρατάκης: «Αναγκαία η αναβάθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Στρατάκης: «Αναγκαία η αναβάθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ»

27 Ιουνίου 2019

«Μεγάλος μας στόχος είναι η αναβάθμιση του ρόλου του ΟΠΕΚΕΠΕ σε συνδυασμό με τη διασφάλιση των επιδοτήσεων των δικαιούχων παραγωγών». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Στρατάκης στη διάρκεια της επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.


Στη διάρκεια της επίσκεψης του είχε συνάντηση με το Διευθυντή του Οργανισμού Κώστα Αλεξόπουλο, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά τα προβλήματα του Οργανισμού, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα έχουν στο πλευρό τους με ουσιαστικό τρόπο μια σημαντική Υπηρεσία, όπως είναι ο ΟΠΕΚΕΠΕ.


Ο κ. Στρατάκης, ο οποίος, διαχρονικά μέσα από την πορεία του στο Συνεταιριστικό Κίνημα, αγωνίζεται για τη διασφάλιση των επιδοτήσεων των αγροτών και των κτηνοτρόφων τόνισε ότι μέσα από τις αλλαγές στο περιβάλλον του Πρωτογενούς Τομέα, είναι επιτακτική ανάγκη η διασφάλιση σταθερών πόρων από τη νέα ΚΑΠ για όλους, καθώς η συγκεκριμένη οικονομική ενίσχυση, αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο στους ανθρώπους που παλεύουν να κρατήσουν «ζωντανή» την Ύπαιθρο.
«Η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον της γεωργίας και της κτηνοτροφίας», είπε ο κ. Στρατάκης χαρακτηριστικά.


«Η ουσιαστική παρουσία του Υπουργείου και της πολιτικής του ηγεσίας, θα θέσει και τις βάσεις για να είναι ακόμη πιο ενεργός ο ρόλος και των Υπηρεσιών του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ στην υπηρεσία των αγροτών και των κτηνοτρόφων», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατάκης

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<