Στρατάκης: «Κατάφορη η αδικία σε βάρος των αγροτών του Νομού Ηρακλείου»

Στρατάκης: «Κατάφορη η αδικία σε βάρος των αγροτών του Νομού Ηρακλείου»

29 Ιουνίου 2019

Με αφορμή την είδηση για τη μη καταβολή αποζημιώσεων μέσω de minimis στους αμπελουργούς και τους ελαιοπαραγωγούς του Νομού Ηρακλείου ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Στρατάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η είδηση της μη καταβολής αποζημιώσεων στους αμπελουργούς και τους ελαιοπαραγωγούς του Νομού Ηρακλείου, προκαλεί δικαίως σε όλους οργή και αγανάκτηση.
Είναι μια απόφαση καταδικαστέα, με τους αγρότες μας να αδικούνται για μια ακόμη φορά, αφού βλέπουν πως δεν αποτελούν μέρος της πληρωμής μέσω de minimis, αν και η καταστροφή που υπέστησαν από τις καιρικές συνθήκες τον Ιούλιο του 2018 ήταν τεράστια.
Μια καταστροφή στις καλλιέργειες του Ηρακλείου που ήταν τεράστιες και αδιαμφισβήτητες, σύμφωνα και με τις καταγραφές του ΕΛΓΑ.
Καλώ τους αγρότες να αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία νέα αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση και εμένα Βουλευτή τους, ώστε να επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα και να μην υπάρχουν πλέον αγρότες δύο ταχυτήτων. Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι από τις 7 Ιούλη και μετά, με τη Νέα Δημοκρατία στα ηνία της χώρας, το μέτρο αυτό θα ισχύσει για και τους αγρότες του Νομού Ηρακλείου».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<