Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης-αγροτών

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης-αγροτών

7 Φεβρουαρίου 2019

Η άρνηση της κυβέρνησης να συναντηθούν με κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών υποχρεώνει τους αγρότες να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και να αυξήσουν τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα.

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη που δεν συναντιέται μαζί μας για να δώσει λύσεις στα προβλήματα. Αυτή μας βγάζει στον δρόμο με την πολιτική της και αυτή κλείνει τους δρόμους», τόνισε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας.

Στην παρούσα φάση η εθνική οδός παραμένει κλειστή, για 9η ημέρα, στον κόμβο της Νίκαιας. Οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους πραγματοποιώντας ένα ενιαίο κεντρικό θεσσαλικό μπλόκο.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης (07/02) θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αιγιαλείας, αφού θα προβούν σε καθολικό αποκλεισμό της εθνικής Πατρών-Κορίνθου.

Σε όλη την Ελλάδα οι αγρότες «βράζουν» και τονίζουν πως αν η κυβέρνηση συνεχίσει να τους αγνοεί, τότε και αυτοί θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, δήλωσε ότι οι αγρότες αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί του και επιθυμούν να δουν μόνο τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Συν τοις άλλοις, υποστηρίζει πως όλο το τελευταίο διάστημα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει αποδείξει ότι είναι ανοικτή σε συναντήσεις με όλους τους εκπροσώπους των αγροτών και των συνεταιρισμών από ολόκληρη την Ελλάδα, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους κτηνοτροφών από τη Μεσσηνία.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<