Ζητούν έρευνα για την οικονομική κατάσταση της ΕΑΣΗ

Ζητούν έρευνα για την οικονομική κατάσταση της ΕΑΣΗ

13 Δεκεμβρίου 2019


Στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων βρέθηκε νωρίς χθες το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.


Κατά την συνάντηση στην Αθήνα και εκ μέρους της ΑΑΔΕ συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης κ. Ευθύμιος Σαΐτης, ο προϊστάμενος της Επιχειρησιακής Μονάδας Είσπραξης της Γενικής Δ/νσης Φορολογικής Διοίκησης κ. Ηλίας Θεοδώρου, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Εισπράξεων της ΑΑΔΕ. Από πλευράς της Ένωσης, συμμετείχαν ο Πρόεδρος Σταύρος Γαβαλάς, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος και οικονομολόγος Γιώργος Λαμπράκης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Μύρων Χειλεντζάκης.


Κατά τη συνάντηση, οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί της ΑΑΔΕ ενημέρωσαν αναλυτικά την Ένωση σχετικά με την σημερινή εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο των οφειλών της Ένωσης και στο τραπέζι τέθηκαν όλες οι δυνατές ρυθμίσεις οφειλών που υπάρχουν και που μπορούν να αξιοποιηθούν για την βιωσιμότητα της Ένωσης. Οι εκπρόσωποι της Ένωσης δεσμεύτηκαν να εξετάσουν όλες τις λύσεις που προτάθηκαν, τονίζοντας τη σημασία και τη συμβολή της ΕΑΣ για τον πρωτογενή τομέα στην Κρήτη. Και από τις δύο πλευρές αναγνωρίστηκε το ιδιαίτερο εποικοδομητικό κλίμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης.


Η συνάντηση στην ΑΑΔΕ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια πρόσφατης συνάντησης τα γραφεία της Ένωσης στο Ηράκλειο κατά την οποία ο Πρόεδρος και ο ΔΣ της Ένωσης ενημέρωσαν για τα ζητήματα των βεβαιωμένων οφειλών της Ένωσης και για τις τελευταίες ενέργειες τους.

Ζητούμενο για όλους, μετά την αναταραχή που προκάλεσαν οι δηλώσεις του νέου προέδρου της ΕΑΣΗ είναι να υπάρξει αναλυτική εικόνα για το νέο ΔΣ και παράλληλα να εξεταστούν και να εξαντληθούν όλες οι δυνατές λύσεις σε όφελος της Ένωσης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<