Αγωνία για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Αγωνία για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

11 Ιανουαρίου 2017

Παραμένει το ερώτημα σχετικά με το πότε θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Ο στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι να τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρρμα το δεύτερο 15ημερο Ιανουαρίου, ωστόσο ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά.

Αναφερόμαστε στο επίδομα που θα δοθεί σε όσους ζουν σε συνθήκες φτώχειας, οι οποίοι θα έχουν τις παρακάτω παροχές: Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 200 ευρώ το μήνα. Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού, επιπλέον 100 ευρώ το μήνα. Για κάθε ανήλικο μέλος προσαύξηση του ποσού κατά 50 ευρώ κάθε μήνα.

Η αίτηση για συμμετοχή στο ΚΕΑ, γίνεται από το μέλος του νοικοκυριού, το οποίο υπέβαλε την πλέον πρόσφατη φορολογική δήλωση ή από τον / τη σύζυγό του με τους εξής τρόπους: – Απευθείας από τον αιτούντα μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.keaprogram.gr. – Μέσω των Δήμων ή το ΚΕΠ.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<