Τσακαλώτος: «Μας πήρε καιρό να αντιμετωπίσουμε τη φοροδιαφυγή και στριμώξαμε τα χαμηλά στρώματα»!

Τσακαλώτος: «Μας πήρε καιρό να αντιμετωπίσουμε τη φοροδιαφυγή και στριμώξαμε τα χαμηλά στρώματα»!

23 Φεβρουαρίου 2018

Με σύμμαχο την κοινωνία προχωρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος ήταν ο κεντρικός στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο – Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος- Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

Στην εκδήλωση, έδωσαν το παρών (μεταξύ άλλων) ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Ηράκλειου Βασίλης Λαμπρινός, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και φορείς της αυτοδιοίκησης από όλη την Κρήτη, καθώς και οικονομικοί παράγοντές.

«Ετοιμάζουμε εκ των προτέρων σχέδιο για την ανάπτυξη. Η Ευρώπη είναι ακόμη σε προβληματική κατάσταση, γιατί αυτή η Ευρώπη δεν έχει ανταποκριθεί στο κοινωνικό πρόβλημα. Και βλέπουμε φαινόμενα τύπου Λεπέν και Brexit. Θέλουμε να έχουμε ανάπτυξη με την κοινωνία να τη συμμερίζεται», σημείωσε ο Υπουργός και πρόσθεσε ότι υπάρχει κοινωνικό και δημοκρατικό έλλειμμα.

«Οι άνθρωποι δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αποφάσεις που καθορίζουν τις ζωές τους. Το αναπτυξιακό μοντέλο πριν την κρίση δεν περιθωριοποιούσε τη φτώχεια. Δεν εξασφάλιζε την ισότητα. Ίσχυε από το 1974 και μετά. Η κοινωνία δεν ήταν σύμμαχος».

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Μας πήρε καιρό να αντιμετωπίσουμε τη φοροδιαφυγή κι έτσι στριμώξαμε τα χαμηλά στρώματα»!

Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι την επόμενη πενταετία θα γίνουν μειώσεις φόρων ύψους 3,5 δις ευρώ.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός δήλωσε πως είναι καθήκον όλων μας η έξοδος από της κοινωνίας από την ηθική κρίση ενώ από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης έκανε λόγο για ανάπτυξη , απασχόληση και κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ατάκα του Τσακαλώτου για την αγαπημένη του μακαρονάδα με στάκα

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<