Από το 2018 αύξηση των οικογενειακών επιδομάτων

Από το 2018 αύξηση των οικογενειακών επιδομάτων

23 Νοεμβρίου 2017

Το 2018 ενισχύεται ο προϋπολογισμός για τον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας κατά 300 εκατ. ευρώ, σε σχέση με το 2017, σημείωσε η  Εφ. Αχτσιόγλου και προαναγγέλλοντας, αύξηση του οικογενειακών επιδομάτων, σημείωσε: «Η συγκεκριμένη πόροι προέρχονται από την επισκόπηση δαπανών και δοθούν 150 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των οικογενειακών επιδομάτων».

Σύμφωνα με την ίδια «50 εκατ. ευρώ θα δοθούν για το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων και 90 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών».

Επίσης η κ. Αχτσιόγλου, αναφερόμενη στο κοινωνικό μέρισμα, είπε ότι το 32% του πληθυσμού θα λάβει αυτήν την οικονομική ενίσχυση, ενώ η μέση ενίσχυση ανέρχεται άνω των 500 ευρώ. Όπως είπε, το μέρισμα θα καταβληθεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Για το θέμα της ανεργίας, η υπουργός Εργασίας σχολίασε ότι παρατηρείται μία σταθερή τάση απομείωσής της. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι τα δεδομένα της βελτίωσης της οικονομίας με τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης που αρχίζουν να σημειώνονται, τα στοχευμένα προγράμματα της απασχόλησης που εκπονούνται και έχουν καλή απορροφητικότητα, καθώς και η εντατική δουλειά του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), αρχίζουν να φέρνουν αποτελέσματα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<