«Αύξηση του ποσού του ΚΕΑ»

«Αύξηση του ποσού του ΚΕΑ»

6 Μαρτίου 2019

Την αύξηση του ποσού που χορηγείται για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θέλει να επιδιώξει αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα F&M Voice, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας θα είναι τέτοια, που θα μπορεί να υπάρξει αυτή τη αύξηση, από το 2020 και έπειτα.

Βέβαια, η κ. Φωτίου παραδέχτηκε ότι ένα τεχνικό πρόβλημα έχει προκαλέσει μικρή καθυστέρηση στην έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την επιδότηση ενοικίου.

Πάντως, η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει τις επόμενες ημέρες και θα παραμείνει ανοιχτή, στα πρότυπα λειτουργίας του ΚΕΑ. Η αρμόδια υπουργός, επανέλαβε ότι η πρώτη καταβολή της επιδότησης θα περιλαμβάνει αναδρομικά ποσά του πρώτου τριμήνου για όσους δηλώσουν ότι έχουν ενοικιαστήριο από την 01-01-2019.

«Θέλω να πω στον ελληνικό λαό να έχει εμπιστοσύνη και υπομονή. Έκανε μεγάλο κουράγιο οκτώ χρόνια, δεν του ζητάμε πολλούς μήνες υπομονή… Είναι πολύ μεγάλα θέματα τα οποία περιμένει ο λαός οκτώ χρόνια και καταλαβαίνω την αδημονία του. Να ξέρει όμως δύο πράγματα: πρώτον ότι θα υλοποιήσουμε όλα για τα οποία έχουμε δεσμευτεί και δεύτερον ότι θα συνεχίσουμε την σκληρή μάχη προς όφελός του και την επόμενη τετραετία», ανέφερε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<