Έκλεισαν τα ΕΛΤΑ στις Γούβες, άρχισε η ταλαιπωρία του κόσμου

Έκλεισαν τα ΕΛΤΑ στις Γούβες, άρχισε η ταλαιπωρία του κόσμου

19 Απριλίου 2019

Πήρε μπρος η… αναδιάρθρωση των ΕΛΤΑ και των κλείσιμο καταστημάτων που εύλογα επιφέρει και απόλυση εργαζόμενων. Ηδη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας «βάζουν λουκέτο» υποκαταστήματα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται ο κόσμος.

Οπως για παράδειγμα στις Γούβες όπου έκλεισε το εκεί κατάστημα και οι πολίτες έκπληκτοι ενημερώθηκαν, την τελευταία στιγμή, ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν στο επόμενο που είναι στη Χερσόνησο. Δηλαδή σε απόσταση πάνω από 10 χιλιομέτρων!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας μετά από παρέμβαση των πολιτών, δεν έκλεισαν πολλά ΕΛΤΑ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Ξυλαγανή, το Λεοντάρι Καρδίτσας και ο Ροδολίβος Σερρών όπου κρίθηκαν παράνομα τα «λουκέτα» και δικαιώθηκαν οι πολίτες.

Μπορεί να γίνει το ίδιο και στις Γούβες; Αν ξεσηκωθούν οι κάτοικοι και διεκδικήσουν το δίκιο τους με νόμιμο τρόπο, γιατί όχι; Ποιος, εξάλλου, μπορεί να τους πει ότι έχουν άδικο όταν τους αναγκάζουν να πηγαίνουν Χερσόνησο για να εξυπηρετηθούν;

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<